Zoek
Sluit dit zoekvak.
SPEE advocaten & mediation Maastricht
deelnemer aan een zakelijke mediation, mei 2024
SPEE advocaten & mediation Maastricht
Fijne, professionele ondersteuning bij een ingewikkelde situatie.

Het was voor mij de eerste keer dat ik in een situatie als deze terecht ben gekomen en ik was dan ook vrij zenuwachtig. Gelukkig nam mediator Monique Spee de tijd om uit te leggen hoe het in zijn werk gaat en heb ik mijn verhaal kunnen doen. Ik vind dat het netjes en discreet is opgepakt. Ook bij het gezamenlijk mediationgesprek was het fijn om Monique Spee erbij te hebben. Ik ben tevreden met de uitkomst van het traject.
SPEE advocaten & mediation Maastricht
particulier, februari 2024
SPEE advocaten & mediation Maastricht
Betrokken. Deskundig advies op maat.

Wij hebben mevrouw Spee als deskundig en betrokken ervaren in tijden dat we het zelf moeilijk hadden. Zij wist ons goed aan te voelen en communiceerde uitstekend over de vooruitgang. Je voelt je serieus genomen en kan met een gerust gevoel rekenen op haar.
SPEE advocaten & mediation Maastricht
deelnemer aan een zakelijke mediation, december 2023
SPEE advocaten & mediation Maastricht
Betrouwbaar, doortastend, deskundig.
SPEE advocaten & mediation Maastricht
deelnemer aan een zakelijke mediation, november 2023
SPEE advocaten & mediation Maastricht
Hoge kwaliteit, zeer professioneel en persoonlijke aandacht.

Monique Spee van SPEE advocaten & mediation heb ik leren kennen als een echte vakvrouw. Zeer professioneel, altijd correct (tot in de details) en plezierig in de omgang; zakelijk als het moet, persoonlijk als het kan. In een maatschappij waarin een zesjesmentaliteit steeds meer de norm lijkt te zijn, gaat zij daarentegen nog steeds voor de tien! Zij bewaakt het proces en zit erbovenop; als de mediation dreigt vast te lopen, geeft zij niet op, maar is zij juist in staat om de boel weer op gang te brengen. Daarbij denkt zij ook actief mee in mogelijkheden richting een oplossing. Hieruit blijkt haar brok aan ervaring en hoge kwaliteit. Bijzonder prettig aan haar is dat zij ook emoties goed aanvoelt, goed luistert en begrip toont. Dat alles wekt veel vertrouwen. En dat vertrouwen geeft weer rust. Ik kan haar dan ook iedereen van harte aanbevelen. Zelf hoop ik nooit meer mediation nodig te hebben, maar mocht het onverhoopt toch zo zijn, dan zou ik zeer zeker weer voor Monique kiezen als mediator.
SPEE advocaten & mediation Maastricht
onderneming, november 2023
SPEE advocaten & mediation Maastricht
Prettig en deskundig geholpen door SPEE advocaten & mediation.
SPEE advocaten & mediation Maastricht
onderneming, juli 2023
SPEE advocaten & mediation Maastricht
Accurate afhandeling, top service. Arbeidsrechtelijke zaak gehad, met korte lijnen werd er snel een einde gemaakt aan een maandenlange zaak.
SPEE advocaten & mediation Maastricht
deelnemer aan een zakelijke mediation, juli 2023
SPEE advocaten & mediation Maastricht
Monique geeft je met haar professionele opstelling een goed en vertrouwd gevoel. Ondanks dat het mediation traject (nog) niet tot het gewenste resultaat heeft geleid geeft Monique Spee je een goed en vertrouwd gevoel mede ook door haar professionele opstelling. Het heeft zeker niet aan haar gelegen dat het mediation traject (nog) niet tot een oplossing heeft geleid.
SPEE advocaten & mediation Maastricht
particulier, juli 2023
SPEE advocaten & mediation Maastricht
Snelle, vakkundige en professionele belangenbehartiger. Comfort en ontzorging op het moment dat het nodig is!
SPEE advocaten & mediation Maastricht
particulier, juli 2023
SPEE advocaten & mediation Maastricht
Snelle, vakkundige en professionele belangenbehartiger. Comfort en ontzorging op het moment dat het nodig is!
SPEE advocaten & mediation Maastricht
deelnemer aan een zakelijke mediation, mei 2023
SPEE advocaten & mediation Maastricht
Ontzettend goed geholpen! De mediator heeft mij ontzettend goed geholpen met een casus waar ik zelf als leidinggevende niet uit kon komen. Het traject heb ik als professioneel en vooral als heel menselijk ervaren. Warmte en betrokkenheid zonder het werken naar een goede oplossing uit het oog te verliezen. De combinatie van goede informatie, ruimte om te vertellen, objectiviteit en betrokkenheid richting beide partijen werkte bijzonder prettig en ondersteunend.
SPEE advocaten & mediation Maastricht
deelnemer aan een zakelijke mediation, mei 2023
SPEE advocaten & mediation Maastricht
Helaas was een mediationtraject noodzakelijk maar gelukkig was dit bij SPEE advocaten & mediation! Ondanks mijn argwaan bij de start van het mediationtraject, ben ik zeer tevreden over de dienstverlening. De patstelling tussen mijn werkgever en mij is op een respectvolle en prettige wijze opgelost.
SPEE advocaten & mediation Maastricht
onderneming, mei 2023
SPEE advocaten & mediation Maastricht
Zeer prettig en kundig advocatenkantoor. Zeer prettig contact. Zowel per telefoon, mail en WhatsApp bereikbaar. Snelle reactie.
SPEE advocaten & mediation Maastricht
particulier, maart 2023
SPEE advocaten & mediation Maastricht
Fantastisch goed geholpen door dit kantoor, ik zou ze absoluut aanbevelen!
SPEE advocaten & mediation Maastricht
onderneming, februari 2023
SPEE advocaten & mediation Maastricht
Deskundig en accuraat. Veel ervaring in huis.
SPEE advocaten & mediation Maastricht
deelnemer aan een zakelijke mediation, februari 2023
SPEE advocaten & mediation Maastricht
De mediator gaf vertrouwen in een goede afloop. De mediator had bovendien voldoende inlevingsvermogen en was helder in de communicatie. Zij leidde de mediationbijeenkomsten tussen partijen op een correcte wijze en waakte voor escalatie. De oplossingsgerichtheid van de mediator was hoog.
SPEE advocaten & mediation Maastricht
particulier, februari 2023
SPEE advocaten & mediation Maastricht
Proactief, meedenkend en nazorg. Ook na afronding van hun hoofdopdracht blijft SPEE advocaten & mediation actief de verdere afronding van het dossier opvolgen. Daarbij denken ze proactief mee.
SPEE advocaten & mediation Maastricht
deelnemer aan een zakelijke mediation, januari 2023
SPEE advocaten & mediation Maastricht
Prettig, bekwaam en begripvol. Met een lastig te verwoorden situatie voelde ik mij toch begrepen. De situatie (arbeidsconflict) is goed opgelost.
SPEE advocaten & mediation Maastricht
particulier, december 2022
SPEE advocaten & mediation Maastricht
Bijzonder prettig en professioneel. Ik kan niet bedenken wat beter had gekund. Opgelucht en dankbaar met de uitkomst, dankzij de betrokkenheid en deskundigheid van SPEE advocaten & mediation kan ik dit hoofdstuk afsluiten.
SPEE advocaten & mediation Maastricht
particulier, augustus 2022
SPEE advocaten & mediation Maastricht
To the point en snel. Monique Spee heeft mij super goed geholpen, was zeer snel in haar terugkoppeling en verstaat haar vak als geen ander!
SPEE advocaten & mediation Maastricht
belangenvereniging, juli 2022
SPEE advocaten & mediation Maastricht
Gedegen juridische kennis gecombineerd met grote betrokkenheid leidt tot een passend advies.   Als leek is het in eerste instantie schrikken als je met juridische acties wordt geconfronteerd. Vooral de consequenties zijn beangstigend. De nuchtere en heldere kijk van Monique Spee van SPEE advocaten & mediation nam echter de onzekerheid weg en bracht nuance aan naar aanleiding van overweldigende juridische correspondentie van de wederpartij. Wat vooral opviel was de zeer hoge mate van betrokkenheid en de moeite die genomen werd om juridische taal en acties te vertalen naar voor ons begrijpelijke taal.
SPEE advocaten & mediation Maastricht
belangenvereniging, juli 2022
SPEE advocaten & mediation Maastricht
Deskundig advies gecombineerd met persoonlijke aanpak.   Deskundig en helder advies, plus een luisterend (en analytisch) oor. Ze pakken meteen door, wat uiteindelijk heeft geleid tot het voorkomen van een rechtzaak. Onnodig wellicht om te vermelden dat we zeer tevreden zijn over aanpak én resultaat!
SPEE advocaten & mediation Maastricht
particulier, juli 2022
SPEE advocaten & mediation Maastricht
Professioneel nauwkeurig; objectief; luistert, denkt na en baseert meningen alleen op feiten   Het was een lange en ingewikkelde zaak die zowel qua structuur als qua inhoud met zeer veel verdraaide informatie werd gepresenteerd. Behoorlijk vervelend als je het in beperkte tijd probeert te begrijpen. Ik kende SPEE alleen van een zaak waar ik ooit over gelezen had. Terwijl we elkaar eigenlijk niet kenden, wist SPEE de scenario’s uit het gesprek rustig door te lezen, de puzzel op te lossen aan de hand van de gepresenteerde stukken, en onafhankelijk het onbevooroordeelde oordeel te geven. Ik heb er veel spijt van (absoluut als complimenten!) dat ik SPEE na het onafhankelijk advies niet als advocaat heb mogen hebben zoals ik wenste. In elk scenario zal ik SPEE mijn aanbeveling geven.
SPEE advocaten & mediation Maastricht
deelnemer aan een zakelijke mediation, mei 2022
SPEE advocaten & mediation Maastricht
Monique is zeer geduldig en duidelijk in haar communicatie. Professioneel!
SPEE advocaten & mediation Maastricht
particulier, mei 2022
SPEE advocaten & mediation Maastricht
Vakkundig, meedenkend en meelevend.
SPEE advocaten & mediation Maastricht
onderneming, maart 2022
SPEE advocaten & mediation Maastricht
Uitstekend advies en snel en kordaat gehandeld.   SPEE advocaten & mediation heeft ons in een arbeidsconflict met uitstekend juridisch advies bijgestaan. Op basis van dit advies heeft SPEE advocaten & mediation ons zorgvuldig en kordaat begeleid in het afrondingsproces. Korte communicatielijnen, perfecte opvolging en heel strakke en overtuigende communicatie naar de tegenpartij. Volledig naar wens uitgevoerde juridische ondersteuning, niks meer aan doen.
SPEE advocaten & mediation Maastricht
onderneming, februari 2022
SPEE advocaten & mediation Maastricht
Snelle afwikkeling beëindiging arbeidsovereenkomst: door advies en hulp van SPEE advocaten & mediation hebben we een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd tussentijds op een nette en correcte wijze kunnen beëindigen middels een VSO.
SPEE advocaten & mediation Maastricht
onderneming, januari 2022
SPEE advocaten & mediation Maastricht
Wij werden maximaal ontzorgd, door SPEE advocaten & mediation. Duidelijk, accuraat en zeer prettige dienstverlening. Met aandacht en zorg wordt de samenwerking opgepakt en uitgevoerd.
SPEE advocaten & mediation Maastricht
deelnemer aan een zakelijke mediation, januari 2022
SPEE advocaten & mediation Maastricht
Prettig, professioneel, warm. . Ik heb de mediation met Monique Spee als heel fijn ervaren. Ze straalt vertrouwen en warmte uit, terwijl ze de gesprekken voortvarend aanpakt en niet bang is de juiste vragen te stellen.
SPEE advocaten & mediation Maastricht
deelnemer aan een zakelijke mediation, januari 2022
SPEE advocaten & mediation Maastricht
Vlotte en heldere communicatie. Het mediation traject werd snel opgezet en uitgewerkt. Naar ieders tevredenheid tot een oplossing gekomen.
SPEE advocaten & mediation Maastricht
deelnemer aan een zakelijke mediation, december 2021
SPEE advocaten & mediation Maastricht
Zeer professioneel, deskundig, zorgvuldig met menselijke maat en empathie weet mediator Monique Spee balans te vinden tussen de belangen van betrokkenen en constructief met tempo naar een oplossing toe te werken.
SPEE advocaten & mediation Maastricht
deelnemer aan een zakelijke mediation, december 2021
SPEE advocaten & mediation Maastricht
Fijne werkwijze. De mediator heeft goed haar rol genomen en het overzicht bewaard. De mediator liet zich niet meeslepen. Kundig en vooral ook voldoende assertief. Daardoor ongevoelig voor manipulaties. Fijne werkwijze aldus.
SPEE advocaten & mediation Maastricht
deelnemer aan een zakelijke mediation, december 2021
SPEE advocaten & mediation Maastricht
Ik wil de mediator nogmaals hartelijk bedanken voor de goede begeleiding, vanaf het eerste moment voelde het goed. Dit was voor het eerst dat ik een mediation traject inging en hopelijk ook de enige keer, al heb ik nooit een naar gevoel gehad voor, tijdens of na de mediation gesprekken. Ik ben oprecht dankbaar dat ik koos voor Monique Spee. De foto op de website en het verhaal eronder gaven mij meteen een goed gevoel, ze straat rust en vertrouwen uit . Tijdens de mediation is ze daadkrachtig, to the point, maar dit alles wel vanuit liefde; dit is hoe ik het gevoeld en ervaren heb. Zonder de mediation en haar begeleiding had ik nooit volgens de regels van de wet de kans gekregen om te re-integreren. Het is niet allemaal mooi verlopen, maar tegelijkertijd heb ik hier mooie levenslessen uit geleerd. Ik was even het vertrouwen in mijzelf even kwijt en dat vertrouwen is tijdens de mediation weer een kijkje komen nemen en dat komt mede door wat Monique uitstraalt en uitdraagt. Ze is een geweldig mooi en lief mens, met het hart op de goede plek, oprecht, eerlijk, met een portie nieuwsgierigheid die van belang is om tot oplossingen te komen en met aandacht voor de emoties van beide partijen, zonder daarover te oordelen. Een geheel eigen, en ik vermoed bijzondere, manier van mediation. Er is altijd respect voor beide partijen en het allermooiste vind ik dat zij de kunst beheerst om van negatief, positief te maken. Dat ze dat wat iemand als negatief ervaart wel bespreekt, maar het later niet als dusdanig benoemt: wat mij betreft is dat haar kracht. Ik hoop dat ik haar ooit onder andere omstandigheden nog eens mag ontmoeten, ze is een bron van inspiratie. Ik heb zo het vermoeden dat dit niet de “standaard” werkwijze van een mediator is en ben dan ook ontzettend dankbaar dat ik bij SPEE advocaten & mediation ben uitgekomen toen ik een mediator zocht.
SPEE advocaten & mediation Maastricht
particulier, december 2021
SPEE advocaten & mediation Maastricht
Prima advocaat! Zakelijk en to the point.
SPEE advocaten & mediation Maastricht
onderneming, december 2021
SPEE advocaten & mediation Maastricht
Gewoon toppers, luisterend oor en ze staan er voor je. Nazorg ook perfect. Super advocatenkantoor!
SPEE advocaten & mediation Maastricht
particulier, december 2021
SPEE advocaten & mediation Maastricht
Duidelijke afspraken en correcte opvolging. Het kantoor geeft een eerlijk advies over de haalbaarheid en is duidelijk in de verwachtingen. Je komt niet voor verrassingen te staan. Gedurende het traject altijd voldoende communicatie over de voortgang.
SPEE advocaten & mediation Maastricht
onderneming, november 2021
SPEE advocaten & mediation Maastricht
Betrokken en deskundig. Als je dan toch een advocaat nodig hebt, dan maar beter een goede!
SPEE advocaten & mediation Maastricht
deelnemer aan een zakelijke mediation, oktober 2021
SPEE advocaten & mediation Maastricht
Complimenten voor de goede mediation sessies.
SPEE advocaten & mediation Maastricht
deelnemer aan een zakelijke mediation, oktober 2021
SPEE advocaten & mediation Maastricht
Professioneel, duidelijk en vastberaden om tot overeenstemming te komen.
SPEE advocaten & mediation Maastricht
onderneming, september 2021
SPEE advocaten & mediation Maastricht
Gedreven en adequaat. Monique Spee is onze huis-advocate. Dat zegt al genoeg. Hebben we iets, doet zich iets voor, dan meteen naar SPEE. Zij weten waar de knelpunten zitten met een eerlijke kijk op zowel de casus als de eindstreep. Ze weet wat er moet gebeuren!
SPEE advocaten & mediation Maastricht
deelnemer aan een zakelijke mediation, september 2021
SPEE advocaten & mediation Maastricht
Professionele en vriendelijke aanpak.
SPEE advocaten & mediation Maastricht
particulier, juli 2021
SPEE advocaten & mediation Maastricht
Persoonlijk, betrokken en professioneel.
SPEE advocaten & mediation Maastricht
onderneming, juni 2021
SPEE advocaten & mediation Maastricht
Erg tevreden. Prettig contact en deskundige medewerkers.
SPEE advocaten & mediation Maastricht
onderneming, juni 2021
SPEE advocaten & mediation Maastricht
Uitstekende juridische advisering en ondersteuning. SPEE advocaten & mediation heeft ons ondersteund bij een aantal juridische dossiers. De samenwerking ging op een zeer fijne manier en de adviezen hebben wij als zeer deskundig ervaren. De dossiers werden goed voorbereid en de communicatie was zorgvuldig en compleet. We kunnen SPEE advocaten & mediation zeker aanbevelen.
SPEE advocaten & mediation Maastricht
deelnemer aan een zakelijke mediation, maart 2021
SPEE advocaten & mediation Maastricht
Professioneel, deskundig en met oog voor de belangen van beide partijen. Monique Spee heeft op zeer professionele wijze het geadviseerde mediationtraject begeleid. Voortdurend gericht op een voor beide partijen optimale einduitkomst en met gelijkwaardigheid van alle betrokkenen als basis.
SPEE advocaten & mediation Maastricht
particulier, februari 2021
SPEE advocaten & mediation Maastricht
Ik heb de goede raad en advies ontvangen die nodig waren bij de precaire situatie. Empathisch, no nonsens, recht door zee, snel en duidelijk in motivering. Denken in oplossingen. Kortom, ze verstaan hun vak.
SPEE advocaten & mediation Maastricht
onderneming, februari 2021
SPEE advocaten & mediation Maastricht
Met gevoel voor de emotionele kant toch alles zakelijk en sereen behandeld. Los van het feit dat wij onze “zaak” gewonnen hebben, was er tijdens de gehele procedure een prettig gevoel van; hier zitten wij op de juiste plek, hier luistert men naar ons en hier weet men een en ander om te zetten naar een gedegen afweging.
SPEE advocaten & mediation Maastricht
particulier, januari 2021
SPEE advocaten & mediation Maastricht
Snelle, vakkundige service. Monique Spee is vriendelijk en betrokken.
SPEE advocaten & mediation Maastricht
onderneming, januari 2021
SPEE advocaten & mediation Maastricht
Prettige en praktische communicatie. SPEE advocaten & mediation heeft ons tot op heden altijd goed geadviseerd in diverse zaken. Zij hebben veel juridische kennis en communiceren helder. De gemaakte afspraken worden nagekomen.
SPEE advocaten & mediation Maastricht
deelnemer aan een zakelijke mediation, december 2020
SPEE advocaten & mediation Maastricht
Uitstekend! Ik kan niets anders zeggen dan dat Monique Spee deze mediation perfect heeft geleid, duidelijk en zeer vakbekwaam. Zij had door hoe de vork werkelijk in de steel zit. Monique super bedankt!
SPEE advocaten & mediation Maastricht
particulier, november 2020
SPEE advocaten & mediation Maastricht
Een tien op alle vlakken, voldeed volledig aan mijn verwachtingen.
SPEE advocaten & mediation Maastricht
deelnemer aan een zakelijke mediation, november 2020
SPEE advocaten & mediation Maastricht
Goed gestructureerde aanpak, professioneel, resultaatgericht.
SPEE advocaten & mediation Maastricht
deelnemer aan een zakelijke mediation, november 2020
SPEE advocaten & mediation Maastricht
De mediation verliep erg constructief, waarbij professioneel met de belangen en de emoties werd omgesprongen. Ik heb mij in het hele proces erg veilig gevoeld.
SPEE advocaten & mediation Maastricht
deelnemer aan een zakelijke mediation, november 2020
SPEE advocaten & mediation Maastricht
Mediation met oog voor beide partijen, to the point. Onpartijdig, onafhankelijk, scherp, juiste manier van druk uitoefenen, empathisch.
SPEE advocaten & mediation Maastricht
onderneming, oktober 2020
SPEE advocaten & mediation Maastricht
SPEE advocaten & mediation weet emotie uit de casus te halen alsook de werknemer in kwestie te doorgronden. De combinatie van een goed opgebouwd personeelsdossier en nieuwe situaties goed vastleggen in een arbeidsrechtelijke casus, zorgen uiteindelijk voor een goede afronding van de te beëindigen arbeidsrelatie
SPEE advocaten & mediation Maastricht
particulier, oktober 2020
SPEE advocaten & mediation Maastricht
Oprechte betrokkenheid zorgde voor een veilig gevoel. Vanaf het eerste gesprek had ik het gevoel dat mijn case in goede handen was. De wetenschap dat iemand oprecht betrokken is, zorgde voor rust en vertrouwen. Ik heb weinig ervaring met juridische procedures en/of onderhandelingen, maar door frequente communicatie nooit het gevoel ervaren dat ik het overzicht miste. Ik zou SPEE advocaten & mediation iedereen aanraden en hierbij nogmaals willen bedanken voor de prettige dienstverlening.
SPEE advocaten & mediation Maastricht
deelnemer aan een zakelijke mediation, mei 2020
SPEE advocaten & mediation Maastricht
Krachtige en energieke mediator en mediation. Hoge mate van betrokkenheid.
SPEE advocaten & mediation Maastricht
onderneming, april 2020
SPEE advocaten & mediation Maastricht
Ik heb met SPEE advocaten & mediation een goede relatie opgebouwd. Ze zijn zeer vakkundig en geven grondig advies en zijn zeer proactief.
SPEE advocaten & mediation Maastricht
deelnemer aan een zakelijke mediation, maart 2020
SPEE advocaten & mediation Maastricht
Zeer mooie teammediation die als zeer zinvol en waardevol werd ervaren door het hele team!
SPEE advocaten & mediation Maastricht
deelnemer aan een zakelijke mediation, maart 2020
SPEE advocaten & mediation Maastricht
Professioneel en resultaatgericht. We hadden een mediationsessie met Monique als mediator. In een mum van tijd zorgde ze ervoor dat alle partijen samen naar een oplossing toewerkten.
SPEE advocaten & mediation Maastricht
deelnemer aan een zakelijke mediation, maart 2020
SPEE advocaten & mediation Maastricht
Grondig, beschikbaar, zeer professioneel. Het was fijn om in mijn probleemsituatie te worden geholpen. Zowel de service als het kantoor is netjes. Ik waardeerde de professionaliteit van Monique, die haar uiterste best deed om de situatie op te lossen. Ook al liep de mediation anders af dan ik had verwacht, toch kreeg ik meer dan voorgesteld en kon ik deze situatie opgelucht achter me laten. Veel dank aan Monique en haar secretaresse, die heel beleefd en vriendelijk was. Ik wens u het beste voor de toekomst. PS: Ik vind echt dat er niets te verbeteren is.
SPEE advocaten & mediation Maastricht
particulier, februari 2020
SPEE advocaten & mediation Maastricht
Zeer prettig en betrokken.
SPEE advocaten & mediation Maastricht
particulier, januari 2020
SPEE advocaten & mediation Maastricht
Een daadkrachtige, gedreven en kordate aanpak. Gevoelsvol en leidt tot datgene wat je verwacht. Meelevend in het proces, waarbij vooral tijd en geduld hebben kenmerkend was voor ons proces.
SPEE advocaten & mediation Maastricht
onderneming, januari 2020
SPEE advocaten & mediation Maastricht
Mijn ervaring met jullie kantoor is zeer positief! Ik ben op een zeer deskundige en professionele wijze geholpen.
SPEE advocaten & mediation Maastricht
deelnemer aan een zakelijke mediation, januari 2020
SPEE advocaten & mediation Maastricht
Tijdens het mediationtraject helder inzicht gekregen in de miscommunicatie die voorafging aan het probleem. Vervolgens gedurende het traject duidelijkheid verkregen in de verwachtingen over en weer en vervolgens met concrete afspraken aan de slag gegaan.
SPEE advocaten & mediation Maastricht
deelnemer aan een zakelijke mediation, oktober 2019
SPEE advocaten & mediation Maastricht
Aangenaam gespreksklimaat.
SPEE advocaten & mediation Maastricht
particulier, juni 2019
SPEE advocaten & mediation Maastricht
Direct bij binnenkomst werd ik goed ontvangen. Het gaf mij meteen een goed gevoel. Het hele mediationtraject heeft me het vertrouwen gegeven dat ik in goede handen was . Eerlijkheid, oprechtheid en neutraliteit op een correcte manier. Ik kan alleen maar zeggen: chapeau !! !
SPEE advocaten & mediation Maastricht
particulier, mei 2019
SPEE advocaten & mediation Maastricht
Accuraat, kundig en to the point. Zeer goed advocatenkantoor met verstand van zaken
SPEE advocaten & mediation Maastricht
particulier, april 2019
SPEE advocaten & mediation Maastricht
Een fijne ervaring gehad met SPEE advocaten & mediation. Snel en accuraat met een persoonlijke touch.
SPEE advocaten & mediation Maastricht
onderneming, april 2019
SPEE advocaten & mediation Maastricht
Goede, snelle en professionele dienstverlening.
SPEE advocaten & mediation Maastricht
particulier, april 2019
SPEE advocaten & mediation Maastricht
Als Manon over tijdslijnen sprak, hield ze zich hier altijd aan! Ze nam de moeite om dingen tot op de bodem uit te zoeken en had het beste met me voor. Fijne ‘samenwerking’.
SPEE advocaten & mediation Maastricht
particulier, april 2019
SPEE advocaten & mediation Maastricht
Nadat er in mijn arbeidsrelatie iets vervelend was voorgevallen, was er meteen hulp van mevrouw Spee, zij pakte het probleem direct aan. Bovendien stond zij mij steeds te woord als ik vragen had en stond zij mij met raad en daad terzijde, zodat er voor mij enige rust ontstond in een allesbehalve rustige situatie.
SPEE advocaten & mediation Maastricht
Deelnemer aan een arbeidsrechtelijke mediation, maart 2019
SPEE advocaten & mediation Maastricht
Ik heb de mediation als deskundig, objectief en zeker transparant ervaren. Ondanks dat ik regelmatig mijn emoties in toom heb moeten houden is hier wel gepast op ingegaan. Zowel naar mij als de andere betrokkene.
SPEE advocaten & mediation Maastricht
onderneming, maart 2019
SPEE advocaten & mediation Maastricht
SPEE advocaten & mediation heeft snel en adequaat gereageerd op een case die bij ons speelde. Ze hebben ons hier perfect in ondersteund en begeleid en deze case is dankzij SPEE advocaten & medation goed afgesloten.
SPEE advocaten & mediation Maastricht
particulier, maart 2019
SPEE advocaten & mediation Maastricht
Deskundig, professioneel, snel, accuraat, vasthoudend maar ook sensitief.
SPEE advocaten & mediation Maastricht
particulier, januari 2019
SPEE advocaten & mediation Maastricht
Manon Pieters is een betrokken advocaat die mij fantastisch heeft bijgestaan in toch een wat moeilijkere periode. Zij is deskundig en eerlijk in haar advisering maar vooral ook heel fijn om als mens mee samen te werken. Het kantoor is heel correct en snel als het gaat om terugkoppeling. Contacten verlopen zeer plezierig. Echt een aanrader.
SPEE advocaten & mediation Maastricht
onderneming, december 2018
SPEE advocaten & mediation Maastricht
Heel fijne ervaring samen met mr. Pieters, ook een eigen oordeel met eigen advies van zo zou ik het doen en dat haalt wel over om een juiste beslissing te kunnen maken.
SPEE advocaten & mediation Maastricht
particulier, december 2018
SPEE advocaten & mediation Maastricht
Zeer tevreden over adviezen ivm vormgeving arbeidscontract door Manon Pieters. Inderdaad op alle assen excellente scores. Aanbevelenswaardig!
SPEE advocaten & mediation Maastricht
onderneming, september 2018
SPEE advocaten & mediation Maastricht
Uitstekende begeleiding en vertegenwoordiging ter plekke! Er valt niets negatiefs te zeggen!
SPEE advocaten & mediation Maastricht
onderneming, februari 2018
SPEE advocaten & mediation Maastricht
​Vakkundige gedisciplineerde dienstverlening die niets aan het toeval overlaten.
SPEE advocaten & mediation Maastricht
particulier, januari 2018
SPEE advocaten & mediation Maastricht
Elke zaak is anders, de samenwerking tussen advocaat en cliënt moet derhalve optimaal zijn. En dat is zeker zo geweest.
SPEE advocaten & mediation Maastricht
Deelnemer aan een arbeidsrechtelijke mediation, november 2017
SPEE advocaten & mediation Maastricht
Betrokken, professioneel en oplossingsgericht, met oog voor de betrokken personen.
SPEE advocaten & mediation Maastricht
particulier, november 2017
SPEE advocaten & mediation Maastricht
Deskundig advies en zorgvuldig overleg gaande het proces. Prettige communicatie.
SPEE advocaten & mediation Maastricht
onderneming, oktober 2017
SPEE advocaten & mediation Maastricht
De samenwerking met Manon Pieters van SPEE advocaten is uitstekend. Ze heeft veel kennis, geeft goede adviezen en pakt door.
SPEE advocaten & mediation Maastricht
onderneming, september 2017
SPEE advocaten & mediation Maastricht
Zeer snelle en deskundige reactiesnelheid.
SPEE advocaten & mediation Maastricht
particulier, augustus 2017
SPEE advocaten & mediation Maastricht
Ik heb de samenwerking met SPEE advocaten als correct, deskundig en zeer prettig ervaren. Hun deskundigheid heeft mij geholpen met mijn professionele vraagstuk. Hiermee zijn we gezamenlijk tot resultaat gekomen. Ik kan hun aanpak en cliëntgerichte service dan ook van harte aanbevelen.
SPEE advocaten & mediation Maastricht
Particulier (partij in een mediation), juni 2017
SPEE advocaten & mediation Maastricht
Ik heb het als zeer professioneel en toch persoonlijk ervaren.
SPEE advocaten & mediation Maastricht
onderneming, april 2017
SPEE advocaten & mediation Maastricht
Al jaren mijn vaste kantoor! De dames gaan zeer zorgvuldig te werk. Ik ben blij met SPEE in mijn netwerk. Ze zijn zeer flexibel en werken snel.
SPEE advocaten & mediation Maastricht
particulier, maart 2017
SPEE advocaten & mediation Maastricht
Nogmaals hartelijk dank voor alles. Jullie waren altijd correct, vriendelijk en professioneel. De benadering was persoonlijk, warm en laagdrempelig. Fijn om op deze manier bijgestaan te worden.
SPEE advocaten & mediation Maastricht
onderneming, maart 2017
SPEE advocaten & mediation Maastricht
Met dank aan Monique en Martine hebben we na ruim 5 jaar closure gevonden. Het vertrouwen, kennis, doorzettingsvermogen maar ook hun standvastigheid waren de elementen die deze zaak met succes hebben doen afronden. In moeilijke tijden waren zij een rots in de branding.
SPEE advocaten & mediation Maastricht
particulier, februari 2017
SPEE advocaten & mediation Maastricht
SPEE advocaten heeft mij bijgestaan in een echtscheidingszaak. Dankzij hun kennis en kunde heb ik dit traject op een kalme en beheerste manier kunnen doorlopen, dit ondanks alle emoties die hierbij om de hoek komen kijken. Professioneel doch zeer zeker ook erg persoonlijk qua aanpak. Dit maakt een emotioneel traject een stuk draaglijker. Dank voor alle hulp en steun, ik vond de samenwerking erg fijn, waarvoor dank.
SPEE advocaten & mediation Maastricht
onderneming, januari 2017
SPEE advocaten & mediation Maastricht
Onlangs hebben wij gebruik gemaakt van de expertise van SPEE advocaten. In deze vervelende situatie hebben zij mij bijgestaan met hun wijze raad en ervaring. En toch niet geheel onbelangrijk, hun vriendelijke en persoonlijke benadering. Voor iedere zaak een absolute aanrader!  Nogmaals bedankt!!
SPEE advocaten & mediation Maastricht
particulier, december 2016
SPEE advocaten & mediation Maastricht
Bedankt voor de bijstand / advisering. Absoluut onderscheidend op het gebied van snelheid van reactie en persoonlijke benadering! Ook de nazorg is uitstekend.
SPEE advocaten & mediation Maastricht
onderneming, september 2016
SPEE advocaten & mediation Maastricht
SPEE advocaten heeft ons al meerdere malen ondersteund bij personeelstechnische zaken. Ze reageren snel, zijn vriendelijk en, heel belangrijk, bewaken het proces. Je kunt goed met ze sparren en ze denken met je mee. Kortom, wij zijn zeer tevreden en zullen zeker weer gebruik maken van hun diensten.
SPEE advocaten & mediation Maastricht
onderneming, september 2016
SPEE advocaten & mediation Maastricht
SPEE advocaten heeft ons bijgestaan bij een geschil inzake het uitoefenen van het recht van koop voor ons bedrijfspand. De advocaten van SPEE hebben we als uiterst vakkundig leren kennen. Ze opereren heel direct, begrijpelijk en transparant.  Met een groot strategisch en tactisch inzicht.  De juridische acties troffen doel. De contacten waren altijd vriendelijk, de adviezen adequaat en to the point. Chapeau!
SPEE advocaten & mediation Maastricht
particulier, september 2016
SPEE advocaten & mediation Maastricht
Ik heb een langdurige echtscheidingsprocedure achter de rug maar met de steun van mr. Spee van SPEE advocaten is alles succesvol verlopen. Ze is oprecht, reëel en onderbouwt zaken goed. Zoek je de juiste advocaat, neem dan SPEE advocaten in de arm.
SPEE advocaten & mediation Maastricht
onderneming, augustus 2016
SPEE advocaten & mediation Maastricht
Altijd correct, vriendelijk en professioneel. SPEE advocaten sluit geheel aan bij onze wensen. Een kantoor dat met je meedenkt en waar je warm wordt ontvangen. Bijzonder op prijs stel ik de snelheid en de laagdrempeligheid. Fijn om op deze manier bijgestaan te worden.
SPEE advocaten & mediation Maastricht
onderneming, augustus 2016
SPEE advocaten & mediation Maastricht
SPEE advocaten is al 10 jaar lang onze ondersteuning voor diverse zaken. We hebben voor meerdere van onze organisaties personeel-technische zaken door SPEE laten begeleiden en voorbereiden. Zo hebben ze voor ons de personeelshandboeken die worden gebruikt van feedback voorzien en helpen optimaliseren. Tevens heeft SPEE begeleid bij onze overstap van payrolling naar een eigen salarisadministratie en alle juridische zaken die hierbij komen kijken. Ook heeft SPEE de betreffende arbeidscontracten gereviewed. SPEE heeft ons ook geholpen bij het sluiten van vaststellingsovereenkomsten die wij incidenteel in onze organisatie hebben gesloten, hier werd naar een uitstekende oplossing gezocht voor zowel de medewerker als onze organisatie. Tot slot is onze ervaring positief als het gaat om overige juridische zaken. De kantoororganisatie van SPEE zoekt altijd naar de juiste hulp voor ons en geeft dan ook mogelijkheden in het netwerk van SPEE om tot een oplossing te komen.
SPEE advocaten & mediation Maastricht
onderneming, augustus 2016
SPEE advocaten & mediation Maastricht
Meerdere malen hebben wij gebruik gemaakt van de diensten van SPEE advocaten. Het betrof vraagstellingen op verschillende rechtsgebieden. In alle gevallen zijn wij op een snelle, correcte en kwalitatieve wijze “geholpen” c.q. geadviseerd. Het contact verloopt op een informele wijze doch altijd professioneel.
SPEE advocaten & mediation Maastricht
particulier, mei 2016
SPEE advocaten & mediation Maastricht
Snelle en duidelijke communicatie per e-mail. Duidelijke uitleg aan de telefoon, zeker over plan van aanpak. Mocht ik nog eens een advocaat nodig hebben, weet ik jullie kantoor te vinden. Zal jullie ook aanbevelen aan derden.
SPEE advocaten & mediation Maastricht
particulier, december 2015
SPEE advocaten & mediation Maastricht
Nogmaals hartelijk dank voor de goede ondersteuning, fijne samenwerking, de snelle en correcte communicatie en de perfecte aanpak en afhandeling van mijn zaak. Ben zeer tevreden!