SPEE advocaten & mediation Maastricht

Ondernemer, januari 2021

SPEE advocaten & mediation Maastricht

Ik ben uitstekend geholpen en bijgestaan.

SPEE advocaten & mediation Maastricht

Deelnemer aan een zakelijke mediation, december 2020

SPEE advocaten & mediation Maastricht

Uitstekend! Ik kan niets anders zeggen dan dat Monique Spee deze mediation perfect heeft geleid, duidelijk en zeer vakbekwaam. Zij had door hoe de vork werkelijk in de steel zit. Monique super bedankt!

SPEE advocaten & mediation Maastricht

Deelnemer aan een zakelijke mediation, november 2020

SPEE advocaten & mediation Maastricht

Mediation met oog voor beide partijen, to the point. Onpartijdig, onafhankelijk, scherp, juiste manier van druk uitoefenen, empathisch.  

SPEE advocaten & mediation Maastricht

Deelnemer aan een zakelijke mediation, november 2020

SPEE advocaten & mediation Maastricht

De mediation verliep erg constructief, waarbij professioneel met de belangen en de emoties werd omgesprongen. Ik heb mij in het hele proces erg veilig gevoeld.

SPEE advocaten & mediation Maastricht

Deelnemer aan een zakelijke mediation, november 2020

SPEE advocaten & mediation Maastricht

Goed gestructureerde aanpak, professioneel, resultaatgericht.  

SPEE advocaten & mediation Maastricht

Particulier, november 2020

SPEE advocaten & mediation Maastricht

Een tien op alle vlakken, voldeed volledig aan mijn verwachtingen.

SPEE advocaten & mediation Maastricht

Particulier, oktober 2020

SPEE advocaten & mediation Maastricht

Oprechte betrokkenheid zorgde voor een veilig gevoel. Vanaf het eerste gesprek had ik het gevoel dat mijn case in goede handen was. De wetenschap dat iemand oprecht betrokken is, zorgde voor rust en vertrouwen. Ik heb weinig ervaring met juridische procedures en/of onderhandelingen, maar door frequente communicatie nooit het gevoel ervaren dat ik het overzicht miste. Ik zou SPEE advocaten & mediation iedereen aanraden en hierbij nogmaals willen bedanken voor de prettige dienstverlening.  

SPEE advocaten & mediation Maastricht

Onderneming, oktober 2020

SPEE advocaten & mediation Maastricht

SPEE advocaten & mediation weet emotie uit de casus te halen alsook de werknemer in kwestie te doorgronden. De combinatie van een goed opgebouwd personeelsdossier en nieuwe situaties goed vastleggen in een arbeidsrechtelijke casus, zorgen uiteindelijk voor een goede afronding van de te beëindigen arbeidsrelatie

SPEE advocaten & mediation Maastricht

Onderneming, september 2020

SPEE advocaten & mediation Maastricht

Correcte, zakelijke en duidelijke behandeling van het dossier. We hebben gezamenlijk met mr. Martine van Krieken-Boersma en mr. Wil Dols een goede, duidelijke en correcte samenwerking gehad met een zakelijke aanpak.

SPEE advocaten & mediation Maastricht

Onderneming, juli 2020

SPEE advocaten & mediation Maastricht

Luisterend, accuraat en deskundig. De behandelend advocaat, mr. dr. van Krieken – Boersma, luisterde naar onze wensen en vulde met een minimaal tijdsbeslag accuraat en deskundig het door ons aangeleverde dossier aan tot het gewenste professioneel Hoger Beroep niveau.

SPEE advocaten & mediation Maastricht

Particulier, juni 2020

SPEE advocaten & mediation Maastricht

Een snelle, vakkundige, empathische en prettige persoonlijke advisering.

SPEE advocaten & mediation Maastricht

Onderneming, juni 2020

SPEE advocaten & mediation Maastricht

Objectief, goede betrokkenheid, snelle communicatie, ruimte voor eigen inbreng, begrip voor persoonlijke situatie op slechte en goede momenten. De ontvangen sturing en mentorschap is passend bij mij als persoon, in de betreffende situatie.

SPEE advocaten & mediation Maastricht

Deelnemer aan een zakelijke mediation, mei 2020

SPEE advocaten & mediation Maastricht

Krachtige en energieke mediator en mediation. Hoge mate van betrokkenheid.

SPEE advocaten & mediation Maastricht

Onderneming, april 2020

SPEE advocaten & mediation Maastricht

Ik heb met SPEE advocaten & mediation een goede relatie opgebouwd. Ze zijn zeer vakkundig en geven grondig advies en zijn zeer proactief.

SPEE advocaten & mediation Maastricht

ondernemer, april 2020

SPEE advocaten & mediation Maastricht

Betrouwbare en respectvolle ondersteuning. Goede kennis van het dossier en van mijn rechten en plichten en een onderbouwd advies.

SPEE advocaten & mediation Maastricht

Onderneming, april 2020

SPEE advocaten & mediation Maastricht

Secuur, snel en oplossingsgericht. Ik ben met een (ex-)werknemer snel tot een vaststellingsovereenkomst gekomen na advies te hebben ingewonnen bij SPEE advocaten & mediation.

SPEE advocaten & mediation Maastricht

Deelnemer aan een zakelijke mediation, maart 2020

SPEE advocaten & mediation Maastricht

Grondig, beschikbaar, zeer professioneel. Het was fijn om in mijn probleemsituatie te worden geholpen. Zowel de service als het kantoor is netjes. Ik waardeerde de professionaliteit van Monique, die haar uiterste best deed om de situatie op te lossen. Ook al liep de mediation anders af dan ik had verwacht, toch kreeg ik meer dan voorgesteld en kon ik deze situatie opgelucht achter me laten. Veel dank aan Monique en haar secretaresse, die heel beleefd en vriendelijk was. Ik wens u het beste voor de toekomst. PS: Ik vind echt dat er niets te verbeteren is.

SPEE advocaten & mediation Maastricht

Deelnemer aan een zakelijke mediation, maart 2020

SPEE advocaten & mediation Maastricht

Professioneel en resultaatgericht. We hadden een mediationsessie met Monique als mediator. In een mum van tijd zorgde ze ervoor dat alle partijen samen naar een oplossing toewerkten.

SPEE advocaten & mediation Maastricht

Deelnemer aan een zakelijke mediation, maart 2020

SPEE advocaten & mediation Maastricht

Zeer mooie teammediation die als zeer zinvol en waardevol werd ervaren door het hele team!

SPEE advocaten & mediation Maastricht

Particulier, februari 2020

SPEE advocaten & mediation Maastricht

Zeer prettig en betrokken.

SPEE advocaten & mediation Maastricht

Deelnemer aan een zakelijke mediation, januari 2020

SPEE advocaten & mediation Maastricht

Tijdens het mediationtraject helder inzicht gekregen in de miscommunicatie die voorafging aan het probleem. Vervolgens gedurende het traject duidelijkheid verkregen in de verwachtingen over en weer en vervolgens met concrete afspraken aan de slag gegaan.

SPEE advocaten & mediation Maastricht

Ondernemer, januari 2020

SPEE advocaten & mediation Maastricht

Mijn ervaring met jullie kantoor is zeer positief! Ik ben op een zeer deskundige en professionele wijze geholpen.

SPEE advocaten & mediation Maastricht

Particulier, januari 2020

SPEE advocaten & mediation Maastricht

Een daadkrachtige, gedreven en kordate aanpak. Gevoelsvol en leidt tot datgene wat je verwacht. Meelevend in het proces, waarbij vooral tijd en geduld hebben kenmerkend was voor ons proces.

SPEE advocaten & mediation Maastricht

Particulier, januari 2020

SPEE advocaten & mediation Maastricht

Een team van betrokken, vakkundige en vasthoudende doorzetters. Competente juridische bijstand is één ding, maar de grote mate van inleving en betrokkenheid die ik er beleefde was als een emotioneel vangnet. Precies wat ik in een zware periode van mijn leven nodig had.

SPEE advocaten & mediation Maastricht

Particulier, december 2019

SPEE advocaten & mediation Maastricht

Deskundige hulp en snelle afhandeling. Ik heb de deskundigheid en advies als zeer positief ervaren. Dit heeft mede geholpen om zaken snel af te handelen. Ik twijfel er niet over om SPEE advocaten & mediation weer in te schakelen mocht dit nodig zijn.

SPEE advocaten & mediation Maastricht

Ondernemer, december 2019

SPEE advocaten & mediation Maastricht

Goed en gedegen geholpen, helder en open contact, duidelijk en to the point. Praktisch advies.

SPEE advocaten & mediation Maastricht

Ondernemer, november 2019

SPEE advocaten & mediation Maastricht

Wederzijds vertrouwen en respect, in dialoog en met deskundig advies de problematiek aanpakken en begrijpelijk en beheersbaar gemaakt.

SPEE advocaten & mediation Maastricht

Ondernemer, december 2019

SPEE advocaten & mediation Maastricht

Uitgebreid, professioneel.

SPEE advocaten & mediation Maastricht

Particulier, oktober 2019

SPEE advocaten & mediation Maastricht

Deskundig, betrokken en doelgericht. Helaas heb ik me, wegens een echtscheiding, ook moeten wenden tot een advocatenkantoor. Omdat ik in het verleden, inzake contracten en aankoop, zeer positieve ervaringen had opgedaan met SPEE advocaten & mediation, heb ik wederom dit kantoor in de arm genomen. Uiteraard is een echtscheidingscasus een andere materie dan contracten, vandaar dat ik eerst een oriënterend gesprek heb gevoerd om te bepalen of er een klik was op persoonlijke aandacht en manier van aanpak. Op basis hiervan heb ik SPEE advocaten & mediation deze casus gegeven. Tijdens het proces heb ik ervaren dat ze niet alleen deskundig te werk gaan, maar ook zeer zeker het gevoel en mijn persoonlijk belang op de eerste plaats zetten. Uiteraard had ik liever geen gebruik willen/moeten maken van een advocatenkantoor. Maar voor mij persoonlijk is de combinatie van eigen inbreng, specifieke kennis van zaken en menselijk belang erg belangrijk.

SPEE advocaten & mediation Maastricht

Onderneming, oktober 2019

SPEE advocaten & mediation Maastricht

Content, geduldig en correct. Simpelweg een aan te raden kantoor voor professionele hulp.

SPEE advocaten & mediation Maastricht

Deelnemer aan een zakelijke mediation, oktober 2019

SPEE advocaten & mediation Maastricht

Aangenaam gespreksklimaat.

SPEE advocaten & mediation Maastricht

Particulier, oktober 2019

SPEE advocaten & mediation Maastricht

Heel erg bedankt dat u mij vertegenwoordigde. Ik werd goed begeleid en ik was heel tevreden!

SPEE advocaten & mediation Maastricht

Particulier, september 2019

SPEE advocaten & mediation Maastricht

Ik ben goed geholpen en alles is mij duidelijk uitgelegd..

SPEE advocaten & mediation Maastricht

Particulier, juni 2019

SPEE advocaten & mediation Maastricht

Direct bij binnenkomst werd ik goed ontvangen. Het gaf mij meteen een goed gevoel. Het hele mediationtraject heeft me het vertrouwen gegeven dat ik in goede handen was . Eerlijkheid, oprechtheid en neutraliteit op een correcte manier. Ik kan alleen maar zeggen: chapeau !! !

SPEE advocaten & mediation Maastricht

Particulier, mei 2019

SPEE advocaten & mediation Maastricht

Accuraat, kundig en to the point. Zeer goed advocatenkantoor met verstand van zaken

SPEE advocaten & mediation Maastricht

Onderneming, april 2019

SPEE advocaten & mediation Maastricht

Wij vinden het prettig mevrouw Boersma en uw kantoor te hebben leren kennen als “partner” voor juridische kwesties.

SPEE advocaten & mediation Maastricht

Particulier, april 2019

SPEE advocaten & mediation Maastricht

Nadat er in mijn arbeidsrelatie iets vervelend was voorgevallen, was er meteen hulp van mevrouw Spee, zij pakte het probleem direct aan. Bovendien stond zij mij steeds te woord als ik vragen had en stond zij mij met raad en daad terzijde, zodat er voor mij enige rust ontstond in een allesbehalve rustige situatie.

SPEE advocaten & mediation Maastricht

Particulier, april 2019

SPEE advocaten & mediation Maastricht

Als Manon over tijdslijnen sprak, hield ze zich hier altijd aan! Ze nam de moeite om dingen tot op de bodem uit te zoeken en had het beste met me voor. Fijne ‘samenwerking’.

SPEE advocaten & mediation Maastricht

Onderneming, april 2019

SPEE advocaten & mediation Maastricht

Goede, snelle en professionele dienstverlening.

SPEE advocaten & mediation Maastricht

Onderneming, april 2019

SPEE advocaten & mediation Maastricht

Punctueel, grote betrokkenheid, to the point, ter zake uiterst deskundig met prettige, niet overdreven human touch. Kortom: topkwaliteit.

SPEE advocaten & mediation Maastricht

Particulier, april 2019

SPEE advocaten & mediation Maastricht

Een fijne ervaring gehad met SPEE advocaten & mediation. Snel en accuraat met een persoonlijke touch.

SPEE advocaten & mediation Maastricht

Particulier, maart 2019

SPEE advocaten & mediation Maastricht

Deskundig, professioneel, snel, accuraat, vasthoudend maar ook sensitief.

SPEE advocaten & mediation Maastricht

Onderneming, maart 2019

SPEE advocaten & mediation Maastricht

SPEE advocaten & mediation heeft snel en adequaat gereageerd op een case die bij ons speelde. Ze hebben ons hier perfect in ondersteund en begeleid en deze case is dankzij SPEE advocaten & medation goed afgesloten.

SPEE advocaten & mediation Maastricht

deelnemer aan een arbeidsrechtelijke mediation, maart 2019

SPEE advocaten & mediation Maastricht

Ik heb de mediation als deskundig, objectief en zeker transparant ervaren. Ondanks dat ik regelmatig mijn emoties in toom heb moeten houden is hier wel gepast op ingegaan. Zowel naar mij als de andere betrokkene.

SPEE advocaten & mediation Maastricht

Particulier, januari 2019

SPEE advocaten & mediation Maastricht

Manon Pieters is een betrokken advocaat die mij fantastisch heeft bijgestaan in toch een wat moeilijkere periode. Zij is deskundig en eerlijk in haar advisering maar vooral ook heel fijn om als mens mee samen te werken. Het kantoor is heel correct en snel als het gaat om terugkoppeling. Contacten verlopen zeer plezierig. Echt een aanrader.

SPEE advocaten & mediation Maastricht

Particulier, december 2018

SPEE advocaten & mediation Maastricht

Zeer tevreden over adviezen ivm vormgeving arbeidscontract door Manon Pieters. Inderdaad op alle assen excellente scores. Aanbevelenswaardig!

SPEE advocaten & mediation Maastricht

Onderneming, december 2018

SPEE advocaten & mediation Maastricht

Heel fijne ervaring samen met mr. Pieters, ook een eigen oordeel met eigen advies van zo zou ik het doen en dat haalt wel over om een juiste beslissing te kunnen maken.

SPEE advocaten & mediation Maastricht

Onderneming, september 2018

SPEE advocaten & mediation Maastricht

Uitstekende begeleiding en vertegenwoordiging ter plekke! Er valt niets negatiefs te zeggen!

SPEE advocaten & mediation Maastricht

Onderneming, februari 2018

SPEE advocaten & mediation Maastricht

​Vakkundige gedisciplineerde dienstverlening die niets aan het toeval overlaten.

SPEE advocaten & mediation Maastricht

particulier, januari 2018

SPEE advocaten & mediation Maastricht

Elke zaak is anders, de samenwerking tussen advocaat en cliënt moet derhalve optimaal zijn. En dat is zeker zo geweest.

SPEE advocaten & mediation Maastricht

particulier, november 2017

SPEE advocaten & mediation Maastricht

Deskundig advies en zorgvuldig overleg gaande het proces. Prettige communicatie.

SPEE advocaten & mediation Maastricht

deelnemer aan een arbeidsrechtelijke mediation, november 2017

SPEE advocaten & mediation Maastricht

Betrokken, professioneel en oplossingsgericht, met oog voor de betrokken personen.

SPEE advocaten & mediation Maastricht

Onderneming, oktober 2017

SPEE advocaten & mediation Maastricht

De samenwerking met Manon Pieters van SPEE advocaten is uitstekend. Ze heeft veel kennis, geeft goede adviezen en pakt door.

SPEE advocaten & mediation Maastricht

Onderneming, september 2017

SPEE advocaten & mediation Maastricht

Zeer snelle en deskundige reactiesnelheid.

SPEE advocaten & mediation Maastricht

Particulier, september 2017

SPEE advocaten & mediation Maastricht

Snelle, professionele en persoonlijke aanpak

SPEE advocaten & mediation Maastricht

Particulier, augustus 2017

SPEE advocaten & mediation Maastricht

Ik heb de samenwerking met SPEE advocaten als correct, deskundig en zeer prettig ervaren. Hun deskundigheid heeft mij geholpen met mijn professionele vraagstuk. Hiermee zijn we gezamenlijk tot resultaat gekomen. Ik kan hun aanpak en cliëntgerichte service dan ook van harte aanbevelen.

SPEE advocaten & mediation Maastricht

Particulier (partij in een mediation), juni 2017

SPEE advocaten & mediation Maastricht

Ik heb het als zeer professioneel en toch persoonlijk ervaren.

SPEE advocaten & mediation Maastricht

Particulier, mei 2017

SPEE advocaten & mediation Maastricht

Professionele betrokkenheid, vriendelijk en adequaat handelend. Een aanrader!

SPEE advocaten & mediation Maastricht

Onderneming, april 2017

SPEE advocaten & mediation Maastricht

Al jaren mijn vaste kantoor! De dames gaan zeer zorgvuldig te werk. Ik ben blij met SPEE in mijn netwerk. Ze zijn zeer flexibel en werken snel.

SPEE advocaten & mediation Maastricht

Particulier, maart 2017

SPEE advocaten & mediation Maastricht

Mevrouw Boersma heeft ons bijgestaan met een geschil met de buren. Wij kunnen niet anders zeggen dat SPEE advocaten een prima dienstverlening levert. Wij zijn erg blij met de professionele aanpak van dit kantoor.

SPEE advocaten & mediation Maastricht

Onderneming, maart 2017

SPEE advocaten & mediation Maastricht

Met dank aan Monique en Martine hebben we na ruim 5 jaar closure gevonden. Het vertrouwen, kennis, doorzettingsvermogen maar ook hun standvastigheid waren de elementen die deze zaak met succes hebben doen afronden. In moeilijke tijden waren zij een rots in de branding.

SPEE advocaten & mediation Maastricht

Particulier, maart 2017

SPEE advocaten & mediation Maastricht

Nogmaals hartelijk dank voor alles. Jullie waren altijd correct, vriendelijk en professioneel. De benadering was persoonlijk, warm en laagdrempelig. Fijn om op deze manier bijgestaan te worden.

SPEE advocaten & mediation Maastricht

Particulier, februari 2017

SPEE advocaten & mediation Maastricht

SPEE advocaten heeft mij bijgestaan in een echtscheidingszaak. Dankzij hun kennis en kunde heb ik dit traject op een kalme en beheerste manier kunnen doorlopen, dit ondanks alle emoties die hierbij om de hoek komen kijken. Professioneel doch zeer zeker ook erg persoonlijk qua aanpak. Dit maakt een emotioneel traject een stuk draaglijker. Dank voor alle hulp en steun, ik vond de samenwerking erg fijn, waarvoor dank. 

SPEE advocaten & mediation Maastricht

Onderneming, januari 2017

SPEE advocaten & mediation Maastricht

Onlangs hebben wij gebruik gemaakt van de expertise van SPEE advocaten. In deze vervelende situatie hebben zij mij bijgestaan met hun wijze raad en ervaring. En toch niet geheel onbelangrijk, hun vriendelijke en persoonlijke benadering. Voor iedere zaak een absolute aanrader!  Nogmaals bedankt!! 

SPEE advocaten & mediation Maastricht

Particulier, december 2016

SPEE advocaten & mediation Maastricht

Bedankt voor de bijstand / advisering. Absoluut onderscheidend op het gebied van snelheid van reactie en persoonlijke benadering! Ook de nazorg is uitstekend. 

SPEE advocaten & mediation Maastricht

Particulier, september 2016

SPEE advocaten & mediation Maastricht

Ik heb een langdurige echtscheidingsprocedure achter de rug maar met de steun van mr. Spee van SPEE advocaten is alles succesvol verlopen. Ze is oprecht, reëel en onderbouwt zaken goed. Zoek je de juiste advocaat, neem dan SPEE advocaten in de arm. 

SPEE advocaten & mediation Maastricht

Onderneming, september 2016

SPEE advocaten & mediation Maastricht

SPEE advocaten heeft ons al meerdere malen ondersteund bij personeelstechnische zaken. Ze reageren snel, zijn vriendelijk en, heel belangrijk, bewaken het proces. Je kunt goed met ze sparren en ze denken met je mee. Kortom, wij zijn zeer tevreden en zullen zeker weer gebruik maken van hun diensten.

SPEE advocaten & mediation Maastricht

Onderneming, september 2016

SPEE advocaten & mediation Maastricht

SPEE advocaten heeft ons bijgestaan bij een geschil inzake het uitoefenen van het recht van koop voor ons bedrijfspand. De advocaten van SPEE hebben we als uiterst vakkundig leren kennen. Ze opereren heel direct, begrijpelijk en transparant.  Met een groot strategisch en tactisch inzicht.  De juridische acties troffen doel. De contacten waren altijd vriendelijk, de adviezen adequaat en to the point. Chapeau!

SPEE advocaten & mediation Maastricht

Onderneming, augustus 2016

SPEE advocaten & mediation Maastricht

Meerdere malen hebben wij gebruik gemaakt van de diensten van SPEE advocaten. Het betrof vraagstellingen op verschillende rechtsgebieden. In alle gevallen zijn wij op een snelle, correcte en kwalitatieve wijze “geholpen” c.q. geadviseerd. Het contact verloopt op een informele wijze doch altijd professioneel.

SPEE advocaten & mediation Maastricht

Onderneming, augustus 2016

SPEE advocaten & mediation Maastricht

SPEE advocaten is al 10 jaar lang onze ondersteuning voor diverse zaken. We hebben voor meerdere van onze organisaties personeel-technische zaken door SPEE laten begeleiden en voorbereiden. Zo hebben ze voor ons de personeelshandboeken die worden gebruikt van feedback voorzien en helpen optimaliseren. Tevens heeft SPEE begeleid bij onze overstap van payrolling naar een eigen salarisadministratie en alle juridische zaken die hierbij komen kijken. Ook heeft SPEE de betreffende arbeidscontracten gereviewed. SPEE heeft ons ook geholpen bij het sluiten van vaststellingsovereenkomsten die wij incidenteel in onze organisatie hebben gesloten, hier werd naar een uitstekende oplossing gezocht voor zowel de medewerker als onze organisatie. Tot slot is onze ervaring positief als het gaat om overige juridische zaken. De kantoororganisatie van SPEE zoekt altijd naar de juiste hulp voor ons en geeft dan ook mogelijkheden in het netwerk van SPEE om tot een oplossing te komen.

SPEE advocaten & mediation Maastricht

Onderneming, augustus 2016

SPEE advocaten & mediation Maastricht

Altijd correct, vriendelijk en professioneel. SPEE advocaten sluit geheel aan bij onze wensen. Een kantoor dat met je meedenkt en waar je warm wordt ontvangen. Bijzonder op prijs stel ik de snelheid en de laagdrempeligheid. Fijn om op deze manier bijgestaan te worden.

SPEE advocaten & mediation Maastricht

Particulier, mei 2016

SPEE advocaten & mediation Maastricht

Snelle en duidelijke communicatie per e-mail. Duidelijke uitleg aan de telefoon, zeker over plan van aanpak. Mocht ik nog eens een advocaat nodig hebben, weet ik jullie kantoor te vinden. Zal jullie ook aanbevelen aan derden.

SPEE advocaten & mediation Maastricht

Particulier, december 2015

SPEE advocaten & mediation Maastricht

Nogmaals hartelijk dank voor de goede ondersteuning, fijne samenwerking, de snelle en correcte communicatie en de perfecte aanpak en afhandeling van mijn zaak. Ben zeer tevreden!