Zoek
Sluit dit zoekvak.

Route Vliegveldweg 156 - SPEE Advocaten & Mediation

SPEE advocaten & mediation Maastricht

Vanuit Nederland (komend vanuit zowel noordelijke als zuidelijke richting):

Via de A2 tot afslag Maastricht Aachen Airport (afritnummer 50), vervolgens aan het einde van de afrit bij de verkeerslichten rechtdoor rijden. U rijdt nu op de Vliegveldweg. Deze weg volgen tot voorbij de terminal van Maastricht Aachen Airport. Het kantoor van SPEE advocaten & mediation bevindt zich aan uw linkerzijde, in het pand van General Aviation. Let op: het kantoor bevindt zich dus niet in het pand waarop de zichtreclame aan de A2 te zien is.

 

Vanuit Duitsland/Aachen:

Via Heerlen, autoweg A76 richting Antwerpen. Bij knooppunt Kerensheide richting Maastricht (A2/E25) tot afslag Maastricht Aachen Airport (afritnummer 50), vervolgens aan het einde van de afrit bij de verkeerslichten rechtdoor rijden. U rijdt nu op de Vliegveldweg. Deze weg volgen tot voorbij de terminal van Maastricht Aachen Airport. Het kantoor van SPEE advocaten & mediation bevindt zich aan uw linkerzijde, in het pand van General Aviation. Let op: het kantoor bevindt zich dus niet in het pand waarop de zichtreclame aan de A2 te zien is.

 

Vanuit Belgisch Limburg:

Via de E314 richting Heerlen/Aachen. Bij knooppunt Kerensheide, richting Maastricht (A2/E25) tot afslag Maastricht Aachen Airport (afritnummer 50), vervolgens aan het einde van de afrit bij de verkeerslichten rechtdoor rijden. U rijdt nu op de Vliegveldweg. Deze weg volgen tot voorbij de terminal van Maastricht Aachen Airport. Het kantoor van SPEE advocaten & mediation bevindt zich aan uw linkerzijde, in het pand van General Aviation. Let op: het kantoor bevindt zich dus niet in het pand waarop de zichtreclame aan de A2 te zien is.

 

Vanuit Luik:

Via de A2/E25 autoweg Luik/Maastricht/Eindhoven, afrit Maastricht Aachen Airport (afritnummer 50), vervolgens aan het einde van de afrit bij de verkeerslichten rechtdoor rijden. U rijdt nu op de Vliegveldweg. Deze weg volgen tot voorbij de terminal van Maastricht Aachen Airport. Het kantoor van SPEE advocaten & mediation bevindt zich aan uw linkerzijde, in het pand van General Aviation. Let op: het kantoor bevindt zich dus niet in het pand waarop de zichtreclame aan de A2 te zien is.