Search
Close this search box.
SPEE advocaten & mediation Maastricht

De beste huurrecht advocaat? Huurgeschil? SPEE advocaten & mediation!

SPEE advocaten & mediation Maastricht
  • Advies bij huurgeschil, advocaat huurrecht
  • Opstellen en beoordelen huurovereenkomst bedrijfsruimte
  • Opstellen en beoordelen huurovereenkomst woonruimte
  • Gebreken aan het gehuurde
  • Staat van oplevering bij einde van de huurovereenkomst
  • Hulp bij huurders die niet betalen, waar nodig het voeren van een procedure tot ontbinding van de huurovereenkomst
  • Geschillen met verhuurder.
SPEE advocaten & mediation Maastricht

SPEE advocaten & mediation

SPEE advocaten & mediation Maastricht

Sinds de oprichting van ons kantoor op 1 mei 2005, behartigt SPEE advocaten & mediation met genoegen de (juridische) belangen van zowel ondernemingen als particulieren. Wij adviseren en procederen (indien nodig) over uw huurgeschil. De rechtsgebieden waarvoor u bij SPEE advocaten & mediation terecht kunt, vindt u onder de knop “advocatuur” op onze website. Onder de knop “mediation”, treft u informatie aan over onze mediator en over wat mediation inhoudt. Uiteraard kunt u ons voor meer informatie ook altijd vrijblijvend bellen of e-mailen.
.
Kenmerkend voor ons kantoor zijn juridische kwaliteit en laagdrempeligheid, in combinatie met een professionele en zakelijke aanpak. Pro-activiteit en snelheid vinden wij bovendien heel belangrijk. U wilt immers maximaal ontzorgd worden. Verder hebben wij uiteraard ook oog voor het persoonlijk aspect dat inherent is aan vrijwel elk juridisch geschil.
.
Huurgeschil? Op zoek naar een professionele advocaat in huurrecht? SPEE advocaten & mediation heeft naast eigen advocaten op dit vlak, een jurist en een mediator ook een gedegen netwerk van externe professionals, zoals fiscalisten, accountants en andere advocaten en mediators, ook in bijvoorbeeld België en Duitsland, met wie nauw samengewerkt wordt indien uw belang dat vraagt. Mede daardoor zijn wij in staat om op een groot aantal rechtsgebieden en zowel nationaal als internationaal deskundig advies, (proces)bijstand en mediation aan te bieden. De eigen advocaten, jurist en mediator en de externe professionals bundelen hun kennis, ervaring en persoonlijke vaardigheden, waarbij een optimaal resultaat voor u, uiteraard altijd voorop staat.
.
Alle aan het kantoor verbonden advocaten zijn ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten.

Plan een afspraak